Orbiloc Run Dual Hardloopverlichting AANBIEDING
Orbiloc Run Dual Hardloopverlichting Orbiloc Run Dual Hardloopverlichting Orbiloc Run Dual Hardloopverlichting Orbiloc Run Dual Hardloopverlichting Orbiloc Run Dual Hardloopverlichting Orbiloc Run Dual Hardloopverlichting
Orbiloc

Run Dual Hardloopverlichting

Model Pasvorm

Zorg dat je gezien wordt, voor je eigen veiligheid
Beschrijving & Specificaties

Maattabel
Art.Nr.: 110
€39,50 €37,50
Gratis bezorgd
Levertijd 1 tot 3 werkdagen

Specificaties

Orbiloc

Orbiloc Run Dual Hardloopverlichting

De hardloopverlichting van Orbiloc is van Deense topkwaliteit. Dit lichtgewicht LED hardlooplampje draag je om je bovenarm met de meegeleverde elastische armband. De klittebandsluiting is naar wens op jouw maat aan te passen.

Het licht van de Orbiloc Run Dual Safety Light is al zichtbaar vanaf 5km. Daarnaast zorgt de speciale lens ervoor dat het licht over een hoek van 270 graden wordt verspreid. Zo ben je in het donker optimaal zichtbaar voor andere weggebruikers.

De batterij van de Orbiloc gaat in de continuestand 100 uur mee, in de knipperstand zelfs 250 uur. Deze hardlooplamp is zeer eenvoudig in gebruik en ook met handschoenen goed te te bedienen.

Orbiloc biedt je 3 jaar fabrieksgarantie op hun producten, daarmee laten ze zien dat ze jouw veiligheid serieus nemen.


terug naar boven
Reviews van de Run Dual Hardloopverlichting

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf een review
terug naar boven
Om je winkelervaring zo prettig mogelijk te maken gebruiken wij cookies. Ga je hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »