Opening nieuwe winkel met gratis clinics

Opening nieuwe winkel met gratis clinics

We vieren de opening van onze nieuwe winkel met gratis clinics voor jou. Wat dacht je van een hardlooptraining met Nederlands kampioen op de Marathon Paul Zwama. Train je voeten in de clinic van AmstelFysio. Beweeg efficiënter dankzij de clinic Biomechanics van Lorna Wilson en train je mentale wedstrijd-fitheid met sportpsychologe Susannah Chernowitz.

Doe mee op 2 april

Op zaterdag 2 april vieren we de opening van onze nieuwe winkel. We delen onze winkellokatie met een kleurrijk gezelschap ondernemers in de sport. Samen bieden we jullie vier gratis clinics aan. Wij zorgen voor gezonde drinks en bites!

Het aantal plaatsen is beperkt dus meld je snel aan.

Programma

11:30 - 12:30 uur Hardloopclinic Paul Zwama
Ned. Kampioen Marathon 2014
13:00 - 14:15 uur Workshop Wedstrijdvoorbereiding Susannah Chernowitz
De Prestatiekwekerij
14:30 - 15:30 uur Clinic Foot Core training Franc Thomissen
AmstelFysio
16:30 - 17:30 uur Clinic Biomechanics Lorna Wilson
Wilson's Workouts

Alle onderdelen zijn geschikt voor sporters van ieder niveau, van beginner tot doorgewinterde atleet.

 

Hardloopclinic - Paul Zwama

2 april - 11:30 - 12:30 uur

Dit is je kans om een keer te trainen met en als een Nederlandse toploper. Spierpijn gegarandeerd na deze clinic van Nederlands Kampioen marathon 2014 Paul Zwama. De meeste recreatieve lopers besteden weinig tot geen aandacht aan kracht en coördinatie in hun training. Hier is dan vaak ook veel winst te behalen. Na een korte inleiding en warming up zal Paul je flink laten werken tijdens uitdagende kracht en coördinatie oefeningen.

De training start vanuit onze winkel en vindt plaats in het Vondelpark.

Lees meer over Paul op zijn website paulzwama.com

Aanmelden
 

Wedstrijdvoorbereiding - Susannah Chernowitz

2 april - 13:00 - 14:15 uur

Ben je ook vaak zenuwachtig voor de start van een wedstrijd. Onzeker of je je doelen gaat halen? Heb je last van negatieve gedachten tijdens de race? Optimaal voorbereid aan de start staan betekent dat je niet alleen lichamelijk maar ook geestelijk topfit moet zijn. Susannah leert je de beste tips en tricks uit de sportpsychologie zodat jij voortaan baas bent over je eigen gedachten en klaar voor je volgende persoonlijke record.

Susannah is sportpsycholoog bij De Prestatiekwekerij en begeleidt daar topsporters en fanatieke amateurs.

Deze workshop vind zowel binnen als buiten in het Vondelpark paats.

Aanmelden
 

Foot core training - Franc Thomissen

2 april - 14:30 - 15:30 uur

Hardlopers trainen op vele manieren hun lichaam. Duurlopen voor uithoudingsvermogen, intervaltrainingen voor snelheid, heuveltrainingen voor kracht. Daarnaast doen veel lopers aanvullende krachtoefeningen en core stability training. Maar onze belangrijkste gereedschappen krijgen vaak weinig aandacht: DE VOETEN. Vaak verpakken we onze voeten in veel dempend materiaal, soms nog aangevuld met allerlei corrigerende middelen. Franc Thomissen van AmstelFysio laat je zien hoe je je voeten de aandacht geeft die ze verdienen: Core training voor de voet. Met sterke voeten wordt je een betere hardloper die minder gevoelig is voor blessures. Daar zul je iedere stap weer plezier van hebben. 

Franc Thomissen is Fysiotherapeut en Manueel Therapeut bij AmstelFysio.

Deze clinic vindt binnen plaats in onze sportzaal.

Aanmelden
 

Biomechanics - Lorna Wilson

2 april - 16:30 - 17:30 uur

In deze workshop laat Lorna zien hoe je beter kunt presteren met minder blessures. Biomechanics Coaching is er op gericht lichamelijke belemmeringen te verhelpen en je bewegingsruimte te vergroten zodat je sneller en efficiëner kunt gaan bewegen. Tijdens de workshop doe je gezamelijk diverse oefeningen om kennis te maken met de principes van Biomechanics. De workshop vindt binnen plaats in onze sportzaal.

Lorn Wilson is de enige Biomechanics trainer in Nederland. Op ons blog lees je een verslag van onze eerste kennismaking met Lorna en Biomechanics

Lees meer over Lorna Wilson en Biomechanics op haar eigen website: http://wilsonsworkouts.nl/

Aanmelden

 
 
 

Onze winkel

Alle clinics vinden plaats in onze winkel, gevestigd op het volgende adres:

Overtoom 371
1054JN Amsterdam

Op onze winkellocatie hebben wij beschikking over een sportzaal, kleedruimte, lockers, douches en toiletten waar je op deze dag gratis gebruik van kunt maken. Zorg dat je ruim op tijd bent als je van te voren nog even wilt omkleden. In de sportzaal mogen geen buitenschoenen gedragen worden. Je kunt wel sporten op blote voeten of schone binnenschoenen.

 
 
 

Reacties

Reageer als eerste...

Laat een reactie achter
* Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Deze gegevens hebben we minimaal nodig
Om je winkelervaring zo prettig mogelijk te maken gebruiken wij cookies. Ga je hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »