OPEN DAG met Gratis Clinics

 • Geplaatst op
 • Door Joris
 • 3
OPEN DAG met Gratis Clinics

We bieden je 5 gratis clinics aan op zaterdag 25 februari.
Je kunt één, meerdere of gewoon alle clinics bijwonen en wij beloven je dat je veel zult bijleren over je eigen lichaam. Zo zal je beter gaan presteren, met meer plezier sporten en blessures buiten de deur houden.

Doe mee op zaterdag 25 februari

Maak kennis met de diverse trainers en specialisten die gevestigd zijn in Sport371, het sportcentrum waar je ook onze winkel vind.


Als jij je glimlach meeneemt zorgen wij voor gezonde drinks & bites!

Het aantal plaatsen is beperkt dus meld je snel aan.

Programma

Alle onderdelen zijn geschikt voor sporters van ieder niveau, van beginner tot doorgewinterde atleet.

 

ChiRunning Clinic
Ans Oudejans - ChiRunning NL

25 februari - 10:00 - 11:00 uur

Hardlopen met ChiRunning is efficiënt. Je beweegt vanuit je kern en je laat de zwaartekracht het werk doen. Het accent ligt meer op ontspanning dan op kracht. ChiRunning gebruikt een integrale aanpak gericht op de combinatie van techniek en body feedback. Daardoor is de kans op blessures uitermate klein. Ervaar hoe het is om de weg als een lopende band onder je door te laten rollen!

ChiRunning staat voor
 • Moeiteloos en ontspannen hardlopen
 • Genieten van elke training
 • Betere prestaties door verhoogde loopefficiency
 • Blessures achter je laten
De training start vanuit onze winkel en vindt plaats in het Vondelpark.

Ans Oudejans is senior ChiRunnig instructor bij ChiRunning Nederland

Aanmelden

Ans Oudejans ChiRunning Logo

 

Sneller weer kunnen hardlopen na een blessure?
Bezoek de osteopaat!
Alex Frijters - Osteomed

25 februari - 11:30 - 12:00 uur

Als osteopaat behandeld Alex Frijters een grote diversiteit aan lichamelijke klachten. De brede kijk van osteopathie (behandeling van gewrichten van het bewegingsapparaat, organen van de buik- en borstholte en de schedelbeenderen) maakt osteopathie een zeer effectieve vorm van therapie bij(chronische)lichamelijke klachten, klachten die steeds weer terugkomen en (sport-)blessures met een afwijkend herstel verloop. De osteopaat gaat altijd opzoek naar de oorzaak van de klacht en behandeld niet alleen de klacht zelf. Tijdens een korte presentatie en demonstratie licht osteopaat Alex Frijters verder toe wat osteopathie is en wat het voor jou kan betekenen.

Alex is Gediplomeerd Osteopaat bij Osteomed

Deze clinic vind binnen plaats.

Aanmelden

 

Beweeg efficienter en voorkom blessures met
Biomechanics Coaching
Lorna Wilson - Wilson's Workouts

25 februari - 12:30 - 13:00 uur

In deze praktische workshop legt personal trainer Lorna Wilson uit hoe je efficienter kunt hardopen zonder harder te trainen.
We zitten steeds meer en dit heeft negatieve gevolgen voor ons bewegingspatroon. Verander de manier waarop je beweegt in het dagelijks leven met specifieke oefeningen. Dit helpt je spieren om efficienter te bewegen en verkleint de kans op blessures. Hiermee helpt Lorna je om je hardloopdoelen te realiseren. Tijdens de workshop doe je gezamelijk diverse oefeningen om kennis te maken met de principes van Biomechanics. De workshop vindt binnen plaats in onze sportzaal.

Lorna Wilson is de enige Biomechanics trainer in Nederland. Op ons blog lees je een verslag van onze eerste kennismaking met Lorna en Biomechanics

Lees meer over Lorna Wilson en Biomechanics op haar eigen website: http://wilsonsworkouts.nl/

Aanmelden

 

Blessurepreventie voor hardlopers
Annet Metz - AmstelFysio

25 februari - 13:30 - 14:00 uur

AmstelFysio biedt Fysiotherapie, Manuele therapie en Dry needling. Zij zijn specialist op het gebied van klachten aan het bewegingsapparaat. Hun expertise ligt met name op het analyseren van bewegingen. Vanuit deze analyse worden er behandelbare componenten vastgesteld. Met manuele behandeling en/of dry needling kunnen op korte termijn beperkingen in het bewegen van de gewrichten worden opgeheven. Het opnieuw aanleren van beweegpatronen en bewegingsgevoel zorgen ervoor dat klachten niet terugkeren. Tijdens deze clinic krijg je handvatten om je lichaam te optimaliseren voor hardlopen en het voorkomen van blessures.

Annet Metz is fysiotherapeut en Dry Needling Specialist bij AmstelFysio.

Deze clinic vindt binnen plaats in onze sportzaal.

Aanmelden

 

Verbeter jouw hardlooptechniek
Dave Baars - Running Holland

25 februari - 14:30 - 15:30 uur

Hardlooptrainer Dave Baars is een expert in het verbeteren van hardlooptechniek bij alle niveau hardlopers. Zijn methode is zeer direct en effectief. Zijn 'scherpe oog', didactiek en methodes zorgen ervoor dat je in 1 training al een aanzienlijke verbetering zult ervaren. Deze clinic bestaat uit een praktijkdeel van 30 minuten waarbij in het Vondelpark gelopen wordt en videoopnames worden gemaakt. Aansluitend laat Dave binnen de video opnames (before & after) zien en geeft hij een toelichting.

Geef bij voorkeur vooraf per e-mail (dave@runningholland.nl) even jouw verbeterpunt aan hem door, maar dat hoeft niet.

Deze clinic vindt zowel buiten als binnen plaats.

Dave is oprichter van hardloopschool Running Holland

VOL

 
 
 

Onze locatie

Alle clinics vinden plaats in of starten vanuit onze winkel, gevestigd op het volgende adres:

Overtoom 371
1054JN Amsterdam

Op onze winkellocatie hebben wij beschikking over een sportzaal, kleedruimte, lockers, douches en toiletten waar je op deze dag gratis gebruik van kunt maken. Zorg dat je ruim op tijd bent als je van te voren nog even wilt omkleden. In de sportzaal mogen geen buitenschoenen gedragen worden. Je kunt wel sporten op blote voeten of schone binnenschoenen.

 
 
 

Reacties

 1. Joris Joris

  Thanks for joining Shiv.
  The Biomechanics clinic will be in English. The ohers will be in Dutch, but I am sure you will be able to follow.

  Also, make sure you sign up for the clinics you want to join.

 2. Shiv Shankar Pandit Shiv Shankar Pandit

  I am one of the enthusiastic runner and looking forward to participate. Though I am not good at Dutch but I think I can manage.

 3. Sjoerd Sjoerd

  Vorig jaar was echt heel interessant. Veel geleerd. Ga proberen dit jaar weer aan paar mee te pakken. Leuk dat jullie dit organiseren.

Laat een reactie achter
* Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Deze gegevens hebben we minimaal nodig
Om je winkelervaring zo prettig mogelijk te maken gebruiken wij cookies. Ga je hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »